Exchange Workforce - Branches

De branches waarin
EXCHANGE WORKFORCE
u ondersteund.

Logistiek

Een te hoog (ziekte-)verzuim? Personeelskosten die uit de pas lopen? EXCHANGE WORKFORCE biedt de snelle inzet van inpakkers, orderpickers, heftruckchauffeurs en bezorgers.

Metaal en Techniek

Lassers, metaalbewerkers, constructiemedewerkers, loodgieters, elektriciens: voor bijna elke fase in de techniek kunnen we u behulpzaam zijn met de (tijdelijke) inzet van personeel.

Productie

Is uw orderportefeuille en machinepark groot maar kan uw personele bezetting deze groei niet meer bijbenen? De flexibele inzet van personeel van EXCHANGE WORKFORCE is de oplossing. We helpen u graag.

Schoonmaak

Veel adressen en weinig medewerkers maken het soms lastig de planning sluitend te krijgen in de schoonmaakbranche, zeker als het gaat om de flexibele werktijden. Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar op de door u gewenste dagen en tijden.

Tuinbouw

In deze dynamische bedrijfstak zijn we graag uw partner, 4 seizoenen lang. Met onze gekwalificeerde medewerkers zorgen we samen met u voor het halen van uw doelen.

Voedingsmiddelenindustrie

Voor de handmatige of machinale be- en verwerking van voedingsmiddelen zijn we graag uw dienstverlener met de inzet van medewerkers: dag in, dag uit.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Ons aanbod is transparant, onze werkwijze glashelder en onze voorwaarden aantrekkelijk.