Exchange Workforce - Diensten

Uitzenden

Er komt door de huidige wet- en regelgeving in Nederland het nodige kijken bij het inlenen van personeel.

Ter bescherming van uitzendkrachten maar ook van u als inlener zelf is de laatste jaren veel ten goede veranderd. Bij EXCHANGE WORKFORCE weten we dit en zorgen we er voor dat alle -wettelijke- formaliteiten goed geregeld zijn zodat uw uitzendpersoneel een oplossing is en geen latent probleem.

EXCHANGE WORKFORCE werkt daarvoor onder andere met Plan4Flex en Easyflex registratiesystemen.

Begeleiding

Bij EXCHANGE WORKFORCE willen we het beste voor u en de medewerkers dus begeleiden we ons personeel vanaf het begin professioneel: solliciteren in de eigen taal, georganiseerd vervoer naar de huisvesting, hulp bij de registratie wanneer men eenmaal in Nederland is aangekomen en documenten die aan alle wettelijke vereisten voldoen.

Samen met u als inlener zorgen we voor plezierig en veilig werk dat bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen en omgeven door zekerheden.

EXCHANGE WORKFORCE werkt daarvoor onder andere met Plan4Flex en Easyflex registratiesystemen.

INHOUSE

Wanneer we contractueel verbonden zijn en onze samenwerking intensief wordt gaan we indien gewenst graag een inhouse overeenkomst met u aan: voortdurend dichtbij om u maximaal te ontzorgen, korte lijnen met de medewerkers en direct leidinggevenden te houden en: voeling met de processen te garanderen om indien noodzakelijk snel te kunnen inspelen op uw toe- of afnemende behoefte aan medewerkers.

Hoe we dat doen? Door zelf (!) ook de handen uit de mouwen te steken bijvoorbeeld, of desgewenst samen met de inlener KPI’s in te richten en te monitoren.

Benieuwd naar de voordelen van een inhouse overeenkomst? We komen graag aan tafel.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Ons aanbod is transparant, onze werkwijze glashelder en onze voorwaarden aantrekkelijk.