Exchange Workforce - Onze werkwijze

Onze werkwijze

Duidelijkheid voor iedereen.

Voor zowel uitzendkrachten als het inlenende bedrijf zelf is de procedure helder en overzichtelijk. We leggen hieronder graag even uit hoe we te werk gaan.

Voor uitzendkrachten:

1

inschrijven en solliciteren

De eerste stap naar je nieuwe baan begint met inschrijven en reageren op ons aanbod banen. Heb je een keuze gemaakt? We spreken je graag op ons kantoor en luisteren naar elkaars wensen. Klikt het? Dan maken we samen stap 2.

2

de uitzendovereenkomst

Na ons goede gesprek tijdens onze ontmoeting op kantoor bespreken we je nieuwe baan en tekenen we samen de uitzendovereenkomst. Al je vragen worden natuurlijk beantwoordt want net als jij houden we van duidelijkheid.

3

de eerste werkdag

Samen met je jobcoach maak je kennis met je nieuwe werkgever en je collega’s. Daarna is het jouw beurt om aan de slag te gaan. Voor vragen bel je natuurlijk na werktijd met je jobcoach, die je bij alles zal helpen.

4

het einde van de week

Zit je eerste werkweek erop? Geweldig. Als je ook je urenregistratie met de speciaal hiervoor geïnstalleerde app hebt gedaan is het tijd voor weekend en: het vooruitzicht op je nieuwe salaris dat we in de loop van de volgende week naar je overmaken.

Voor opdrachtgevers:

1

indienen aanvraag

Uw behoefte aan (tijdelijk) personeel wordt door ons omgezet in een zoek- & vindopdracht: recruiters gaan aan de slag en halen het beste aanbod uit de markt naar boven.

2

beoordeling van onze selectie

Eenmaal gevonden en geselecteerd leggen we onze keuze voor en de condities waaronder we graag de samenwerking aan gaan. Daarna is het woord aan u…

3

de inleenovereenkomst

De laatste stap voor de daadwerkelijke start. We bespreken samen de inleenovereenkomst en passen waar nodig aan voor de meest optimale setting.

4

de eerste werkdag

Samen met een jobcoach komen we onze uitzendkracht(en) aan u voorstellen en begeleiden we hen naar de teamleider. Aan het einde van de eerste werkdag zoeken we opnieuw contact met zowel u als hen om eventuele bijzonderheden of aanpassingen door te nemen.

5

de urenregistratie en factuur

Op maandagen ontvangt u digitaal de door u geaccordeerde urenregistratie en op dinsdag worden de door u goedgekeurde uren verwerkt hieraan sluitend ontvangt u onze factuur. Uw aansluitende betaling is de voltooiing van het proces.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Ons aanbod is transparant, onze werkwijze glashelder en onze voorwaarden aantrekkelijk.